h1

Karins trädgårdskrönikor

januari 29, 2014

karineHÄROMDAGEN VAR DET premiär för vår trädgårdsmästare Karin Eliasson som ny krönikör på trädgårdssajten odla.nu.

Det känns jättekul att Karin får möjlighet att berätta om arbetet med vår stora satsning på trädgårdarna på Astrid Lindgren Näs – en satsning som väcker nyfikenhet och som verkligen kommer att kroka arm med resten av vårt arbete med att förmedla kunskap, känsölor och upplevelser kring Astrid Lindgren och hennes livsverk.

Karin Eliasson är trädgårdsmästare och konstnärlig ledare för trädgårdana och är just nu intensivt sysselsatt med de arbeten som ska vara klara innan vi presenterar trädgårdarnas första etapp. Vi öppnar Första kapitlet i vår ”trädgårdsbok” den 14 juni – trädgårdarna på Astridf Lindgrens Näs, som genom åren ska växa och vara som en saga utan slut.

Under våren kan den nyfikne alltså följa det arbetet i Karin Eliassons krönikor på odla.nu.  

Dessutom har Karin en egen matnyttig hemsida, även den väl värd ett besök.   

Annonser

2 kommentarer

  1. Stort TACK för en härlig morgon tillsammans med Karin på Näs. Det var en stor upplevelse att få vara med och lyssna till Karin, när hon intervjuades av Patrik. Hur kan man hinna med så mycket och vara så ung. Jag har kollat Karins böcker (nu som först) … det blir köpa av. Rekommenderar Näs till alla mina gäster. Tack alla Ni , som gör Näs så fint!!! Varma trädgårdshälsningar Sten (www.bsboende.se)


    • Hej Sten. Stort tack för vänliga ord. Ledsen att jag inte svarat och tackat förrän nu, men som du vet har det varit rejält bråda dagar. Nu ser vi fram emot en finfin sommar! Allt gott! /Kjell ÅkeKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: