h1

Emil 50 – då bygger vi om!

februari 4, 2013

Emil-exhibitionIDAG HAR VI haft vårt första ”byggmöte” inför sommarens utställning Vägen till Emil.

Idémöten är bland det roligaste vi har på jobbet. De består ofta av en hel härva med problemlösningar, som utmynnar i kloka och spännande idéer.

Vägen till Emil ska vi i sommar försöka visa hur Astrid Lindgren och Björn Berg tillsammans skapade Emil i Lönneberga i ord och bild. Det blir vår hyllning till Emil på hans 50-årsdag!

För att få bästa möjliga upplevelse för våra besökare tänker vi disponera om våra lokaler. För första gången har vi både basutställningen och den tillfälliga sommarutställningen i Paviljongen.

På bilden ser ni vår producent Anneli Karlsson, tekniker Tobbe Persson och guideansvariga Anna Aspenskog Pleijert runt idébordet. Det är underbart att arbeta tillsammans med sådana medarbetare, som oavbrutet ser möjligheter och snabbt försöker hitta nya lösningar – trots att det ibland medför mycket extra jobb och alltid saknas pengar. 

Småländsk fiffighet är väldigt kännetecknande, inte bara för Emil i Lönneberga, utan för alla mina entusiastiska kollegor på Astrid Lindgrens Näs.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: