h1

Drömjobb i trädgården

april 4, 2012

NU BÖRJAR DET skrivas om vårt nya projekt Astrid Lindgrens Trädgårdar! Idag är det Vimmerby Tidning som presenterar vår projektledare Kajsa Holst i en stor artikel – kul!

Astrid Lindgrens Trädgårdar är planerat att bli ett besöksmål i besöksmålet så att säga, det vill säga en speciell del av hela Astrid Lindgrens Näs. Om det går som vi vill, så kommer vimmerbybor och tillresande att ha en riktigt spännande och särpräglad trädgårdsmiljö att vistas i om några år – året om!

Vad som känns extra hoppfullt är att Kajsa Holst har lyckats koppla en ytterst kvalificerad och entusiastisk referensgrupp till projektet. Eller vad sägs om en av Sveriges mest kända trädgårdsmästare Lars Krantz (Rosendals trädgård på Djurgården i Stockholm och Wij trädgårdar i Ockelbo), chefen för Tjolöholms slott, Maria Sidén, och IKEAs moderbolags VD Thomas Carlzon, för att nu nämna några.

Referensgruppen skall snart ha sitt första möte här på Astrid Lindgrens Näs och därefter börjar ett ännu mer intensivt arbete med detaljplaner, idéskisser, anläggningsritningar, finansiering och marknadsplaner och tusen och en andra saker.     

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: