h1

Ny, snyggare hemsida!

januari 27, 2012

IDAG HAR VI publicerat en uppdaterad version av vår hemsida. Lite snyggare, lite mer nutida och framförallt lite mer lättorienterad. Kolla in den här.

Vi hoppas att vi under 2012 också ska kunna ta ytterligare några steg i vår webtillvaro. Redan idag har vi förvånansvärt många läsare både i Sverige ich utomlands, och i statistiken ser vi att de stannar längre och längre på våra sidor.

I år hoppas vi därför kunna publicera fler läsvärda små notiser och jobba ännu mer med material på engelska och tyska. Dessutom ska vi öppna en webshop, framförallt för böcker och de egna varor som vi tar fram.

*

I morgon, lördag, lägger jag tillsammans med Astrid Lindgrens Världs vd Mikael Ahlerup ner en krans vid Astrid Lindgrens grav på kyrkogården klockan 13.00 – det är på dagen tio år sedan Astrid gick bort. Alla som vill är förstås välkomna att hedra Astrid Lindgrens minne då.

Klockan 14.00 samtalar jag sedan med författaren och barnläkaren Lars H Gustafsson, med anledning av att vi släpper boken ”Aldrig våld!” i samarbete med Astrid Lindgrens familj.

Annonser

2 kommentarer

 1. Hej,

  visst, hemsidan har blivit mycket bättre!

  Jag skulle gärna se en sökfunktion, antingen här eller på aln-hemsida eller helst på båda (jag försökte ta reda på när Sven Wollter var på Näs, det lyckades jag inte med).

  Det vore bra om kalendarium på hemsidan omfattar även historiska händelser, det blir ju så småningom ett värdefullt arkiv över ALN’s verksamhet.

  Mbh,

  Christian

  Christian Holzer
  Basebo 3
  577 93 Hultsfred
  skype: christianholzerbasebo
  tel: 073-039 58 13
  mail: christian.holzer@telia.com
  hem: http://www.basebo.se

  Tänk på miljön innan du skriver ut mailet!


 2. Christian – tack för din kommentar. Vi sak kolla om vi kan hitta en sökfunktion på hemsidan. Här på bloggen finns den, en liten ruta längst ner ovanför RRS.
  Ska också se över kalendariet, du har rätt i att det kan var en bra funktion även historiskt.
  Däremot har – tyvärr – aldrig Sven Wollter varit hos oss. Jag mötte honom däremot i TV4:s morgonsoffa 2009, där vi pratade om Pippi och Astrid Lindgren.



Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: