h1

Dimma… men det lackar mot jul!

november 22, 2011

NU LACKAR DET mot jul, som man säger, vilket man faktiskt inte kan tro om man tittar ut. En närmast lützensk dimma bäddade in Astrid Lindgrens Näs i morse (se bild längst ner) och det var knappt jag hittade till jobbet.

Desto skönare då att vår producent Annelie och tekniker Tobbe sliter som små nissar för att få serveringen och foajén i Paviljongen varm, julig och härligt röd. I morgon bitti tar vi ett tag allihopa och det viktigaste ska nog vara på plats tills vi öppnar kl. 11.00.

För övrigt har dagen för min del varit fylld av intensiva diskussioner om ett riktigt innovativt framtidsprojekt, där Astrid Lindgrens Näs blir en perfekt arena och mötesplats. Två entreprenörer från Linköping går i spetsen och vi har idag bestämt att vi gemensamt ska ge projektidén några veckors arbete och se var vi landar. Blir det som vi hoppas så kommer mer information i början av nästa år. 

Annars laddar vi nu för vår egen julmarknad – Hantverksdagar på Näs – som äger rum 10-11 december. Över fyrtio utställare med lokalt producerat och gediget hantverk av de mest skilda slag kommer att befolka Astrid Lindgrens Näs dessa dagar. En given fortsättning på det vi sjösatte lite försiktigt förra året och som blev så bra. Redan i år har vi dubblat antalet utställare!

Läs mer här. Och boka in 10-11 december i almanackan om du inte redan gjort det – det är då du absolut ska ta dig till Astrid Lindgrens Näs!

     

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: