h1

Bokens Dag och Författarkvällar

september 21, 2011

NU ÄR DET snart dags igen för författarkvällarna på Astrid Lindgrens Näs och vi inleder redan torsdag 6 oktober med en väldigt uppskattad författare, nämligen Kjell Johansson.

Framförallt är det väl hans romantrilogi ”De utsatta” som mött flest läsare. Romanerna Huset vid Flon, Sjön utan namn och Rummet under golvet är varma skildringar av udda människor i samhällets utkant.

Nu har Kjell johansson utkommit med romanen Det var inte jag – även den hyllad av kritikerna. Vid besöket här på Astrid Lindgrens Näs torsdagen 6 oktober medföljer också den intensive och kunnige förläggaren Svante Weyler, som samtalar med Kjell Johansson. Signering och bokförsäljning blir det förstås också, som vanligt.

Vi börjar 19.00 i filmsalen i Paviljongen. Men glöm inte bort att en bra uppladdning är att ta en räkmacka och en kaffe eller ett glas vin i vår servering, som öppnar 18.00 denna dag. Entré till författarsamtalet är som vanligt 95 kronor.

Dessutom dags att flagga för BOKENS DAG söndag den 30 oktober – då mönstrar vi följande författare: Håkan Nesser, Marie Hermanson, Helena von Zweigbergk, Tomas Bannerhed och Henrik Arkåsen! Biljettförsäljningen har börjat redan nu (hos oss i Paviljongen och på biblioteket) och tänk på att antalet platser är begränsat! Bokens Dag äger rum mellan 13.00-16.30 söndagen den 30 oktober.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: