h1

Personalnytt: Paret Kanin har börjat jobba

juni 28, 2011

I MORSE ANMÄLDE sig två av våra sommarjobbare för tjänstgöring. En pojke och en flicka anlände tidigt på morgonen och tog omedelbart itu med sina viktiga sysslor – nämligen gnaga bark, tugga maskrosblad och se allmänt gulliga ut.

Killen i duon gjorde sig snabbt hemmastadd på arbetsplatsen och pinkade så att säga revir direkt. Flickan jobbade däremot helst inomhus denna första dag.

Med de pälsklädda och långörade sommarjobbarna på plats kan vi nu öppna Hagen på Astrid Lindgrens Näs mellan 10.00 och 18.00 varje dag. Före och efter de klockslagen tycker vi att våra säsongsarbetare ska få vila ostört.

Nu återstår bara ett problem. Vi vet inte vad sommarjobbarna heter. De är otroligt tystlåtna och hade ingen legitimation med sig när de kom, så vi får försöka döpa dem själva. Eller kanske våra besökare och bloggläsare kan hjälpa oss?

Föreslå gärna namn här under kommentar här nedan. Killen är svart (se bilden) och tjejen är kaninbrun, om ni förstår vilken färg jag menar.

Annonser

3 kommentarer

  1. Emil och Ida såklart …


  2. Alfred och Lina eftersom de jobbar.


  3. Håller med Britt-Marie om att Emil och Ida är kanonbra: Lätt att säga, ett givet par som passar i en hage om sommaren och sannolikt två av de mest omtyckta figurerna av alla i Astrids gigantiska produktion. Konkurrenterna skulle möjligen kunna vara Anton och Alma… 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: