h1

Aprilskämt … eller?

april 1, 2011

MÅNGA VAR DET som läste bloggen igår (scrolla ner och läs!) och jublade åt de goda nyheter som presenterades där! Och nästan alla glömde bort att det var 1 april … så för säkerhets skull: Nej, än är ingen debatt inplanerad (fast det är en bra idé!) och än har vi inte fått något årligt statligt anslag.

Nå, jag brukar själv vara en dum sill, som man kan lura vart man vill. Men kanske gick vårt aprilskämt hem eftersom de flesta ser det som logiskt – både att Astrid Lindgrens Näs ska bli en nationell institution med årligt driftbidrag och att det skulle lämpa sig att Reinfeldt och Juholt hade sin första (kultur)debatt här på Astrid Lindgrens Näs.

Det senare är möjligen lättare fixat än det förra. Men för varje dag som går blir jag mer och mer övertygad om att Astrid Lindgrens Näs kan utvecklas till en betydande institution, med en nationell och internationell betydelse som gagnar hela landet – men då måste vi få stöd till den kontinuerliga verksamheten även från Regionförbund och regering.

Det är inte sista gången jag kommer att skriva om den saken här och på andra ställen. Men nästa gång jag skriver positiva nyheter lovar jag att det inte blir ett aprilskämt.

Bygget på baksidan av prästgården, förresten. Det ingår i vår sommarsatsning, som vi kommer att presentera inom kort!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: