h1

Vad vill DU äta? Omröstning pågår!

februari 10, 2011

NU HAR VI ny meny för Dagens lunch här på Astrid Lindgrens Näs. Fyra veckor framåt är vi inspirerade av Italien och idag har jag provsmakat – utsökt!

Federico i kaféet serverar Pasta Delize (vilket innebär goda pastarullar med ricottaost, vitlöksfräst zucchini och edamer i en läcker tomatsås) samt sallad, bröd, dryck. Mumsigt värre för 65:-. Serveras onsdag – söndag.

Vad vill DU äta när du besöker oss? Vårt kök är litet, men vi försöker ständigt hitta nya variationer. Hjälp oss genom att rösta i vår enkät nedan – du kan välja max tre alternativ! Skriver du dessutom en kommentar blir vi extra glada! Tack! (Vår nuvarande meny hittar du här)

5 kommentarer

  1. Tur, stor tur, att jag var mätt när jag läste…


  2. En nyårsafton hade vi Västerbottenpaj på middagsbordet. Sonen, då 16 frågade vad det var och en morbror underrättade honom snabbt att det var ”snigelpaj”.
    Unge herrn vände bort blicken i avsky, men när han nu fått smak på sådan paj svär han livligt varje gång han påminns om det.


  3. Ja, man ska aldrig läsa om mat på fastande mage…


  4. Det som finns verkar jättegott, men tror turisterna tycker det är roligt att pröva på det svenska köket. Typ strömming och böckling.


  5. För mig faller det sig helt naturligt att rösta på ”husman” och då närproducerat.
    Att soppa, eller suppe, ska finnas på Astrid Lindgrens Näs är en självklarhet som jag inte behöver förklara närmare. 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: