h1

Träaktiga rektorer!

december 16, 2010

IDAG HAR VIMMERBYS rektorer varit ganska så träaktige, måste jag säga. Hela förmiddagen har de suttit i stora salen här i den gamla prästgården och täljt och snidat.

Därmed har de också provat på vad massor av elever och besökande barn redan gjort här på Astrid Lindgrens Näs. Nämligen skapat i trä. Och det frigör verkligen någonting, både hos barnen och hos rektorerna!

Det är vår duktiga pedagog Anneli Karlsson som sköter ruljansen och här på bilden intill ser ni hur det såg ut runt täljhästen när rektorerna smitit iväg på lunch (faktiskt utan skärsår!).

Skapande verksamhet är alltså inte bara någonting för barn. Ni som sitter i en ledningsgrupp eller personalgrupp ute på något företag borde prova på det här: att sitta tillsammans och skapa något under sakkunnig ledning är nyttigt, i synnerhet om det sen åtföljs av sedvanlig konferens.

Med andra ord:  boka gärna en aktivitetskonferens här på Astrid Lindgrens Näs! Varför inte en kick off in på det nya året 2011?

Läs mer om vårt konferenserbjudande här!

Annonser

One comment

  1. Vi hade en jättetrevlig stund, vilket det alltid är att vara på Näs. Fick med mig hem ett fint blått litet trähjärta.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: