h1

Hantverksdagar – och Astrids pappa som läser…

december 10, 2010

SÅ ÄR VI då framme vid årets vintriga begivenhet: Hantverksdagarna på Näs! Hela dagen idag har det byggts och fejats både på gårdsplanen, här inne i prästgården och i Paviljongen.

Väderutsikterna ser bra ut – lite snö, några minusgrader – och det har alla förutsättningar att bli två härliga dagar med fullt av hantverkare, mat, glögg och sång här på Astrid Lindgrens Näs. (Se programmet på affischen här till höger!)

Alla ni som bor i Vimmerby eller kan göra en dagstur hit – besök Hantverksdagarna, för upplevelsens skull och för möjligheten att hitta just den där speciella julklappen som du sökt så länge. Över tjugofem utställare och en massa annat hantverk i vår butik!

Alldeles särskilt rekommenderar jag att boka plats på julvisningen av Astrid Lindgrens barndomshem. Vi presenterar en helt ny guidning, med stämning från jularna som de firades förr i det här huset.

Och extra exklusivt är det att du får höra Astrid Lindgrens far Samuel August läsa Julevangeliet, i en inspelning som Astrid själv gjorde en gång i tiden!

Lördag och söndag kl. 13.00, denna och nästkommande helg.

Men observera att antalet platser är begränsat, så var ute i god tid och boka biljett i receptionen i Paviljongen. Tel. 0492-769400.

Hjärtligt välkomna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: