h1

Ursäkta röran – nu bygger vi jul!

november 22, 2010

HANTVERKSDAGAR ÄR DET just nu inne i Paviljongen här på Astrid Lindgrens Näs. Det är vår tekniker Tobbe Persson som tillsammans med Mikaela Johansson bygger och målar för fullt inför vårt årliga arrangemang Jul i Bullerbyn.

– I år har vi fullt fokus på hantverk, berättar vår producent Anneli Karlsson. I Paviljongens butik kommer det att finnas ett härligt utbud av genuint hantverk från trakten, både sådant man kan äta och sådant som är praktiskt eller fint.

Även kaféet får som vanligt en julprägel och i Astrid Lindgrens barndomshem erbjuder vi i år mycket speciella julvisningar, som tar besökaren med tillbaka till julstöket och traditionerna hemma i Astrids barndomskök.

– Jätteroligt är det också att vi den 11 och 12 december för första gånger anordnar ”Hantverksdagar på Astrid Lindgrens Näs”, säger Anneli Karlsson. det hoppas vi kommer att bli en fin tradition, med många utställare och många besökare. För var är det egentligen mysigare att gå och julhandla än just här, inne i prästgården och bland de gamla husen på Näs?

Jag återkommer förstås med fler rapporter om Jul i Bullerbyn.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: