h1

Vilken bokhöst vi har!

september 17, 2010

Spännande höst med Morgan Alling o Karin Alvtegen Så synd det är om alla er som inte bor i Vimmerby i höst – vi laddar nämligen med en lång rad superaktuella författare!

Eller vad sägs om Morgan Alling och Karin Alvtegen och Barbara Voors – plus alla de som kommer på Bokens Dag och som vi snart släpper namnen på ?

Morgan Alling, skådespelaren, är just nu aktuell med boken ”Kriget är slut” och Karin Alvtegen har nyss kommit med nya boken ”En sannolik historia”.

– Det är ett spännande och blandat program vi har att bjuda på i höst, med författare som vi vet har många läsare och säkert kommer locka storpublik, säger Maria Tunek, vår bibliotekarie på Astrid Lindgrens Näs.

Höstens författarkvällar drar igång redan på tisdag 21 september då Elisabeth Nemert berättar mer om sitt skrivande och sitt författarskap. Ni känner igen henne från publikframgångarna ”Bortom stjärnan” och ”Ödets hav”.

Den 7 oktober kommer sedan Morgan Alling, både aktuell i tv och med boken ”Kriget är slut”. I den skildrar Morgan Alling sin tuffa barndom och uppväxt kantad av missbruk och ett samhälle som sviker.

Karin Alvtegen, brorsbarnbarn till Astrid Lindgren och författare till succéer som ”Skuld” och ”Saknad” och berättar om nya boken ”En sannolik historia” i ett samtal med undertecknad den 11 november.

Sist ut är Barbara Voors, aktuell med boken ”Fantomsmärtor” och med tidigare storsäljare som ”Sömnlös” och ”Syster min” i bagaget.   

För alla bokälskare arrangeras dessutom Bokens Dag den 24 oktober på Astrid Lindgrens Näs. En hel dag där du har chansen att lyssna till spännande och högintressanta författare.    

Författarkvällarna på Näs är liksom i våras ett samarbete mellan Bokia i Vimmerby och Astrid Lindgrens Näs. Som vanligt finns det möjlighet att köpa författarnas böcker och dessutom få dem signerade vid författarkvällarna.   

Kaféet i Paviljongen är öppet från 18.00 varje programkväll för er som vill inleda kvällen med kaffe, en kvällsmacka eller en matbit.

Annonser

3 kommentarer

 1. Då måste jag ju bara fråga om det inte finns plats för ”Vildsint” också under Bokens Dag?

  Historien om hur boken blev till är rätt så intressant och udda.
  Det liknar ingen annan bok.


  • Hej Jens. Jag ska ta upp frågan, men programmet är fullspäckat redan nu. Eftersom Bokia är medarrangör och ekonomin är ansträngd så är det heller inte givet att vi låter någon annan sälja böcker vid sidan av, som du förstår. Men jag återkommer i frågan. /Kjell Åke


 2. Hej!

  Det är helt ok.
  Jag förstår ju att sådant här kräver en viss planering.
  Ska i alla fall se om jag inte kan dyka upp på någon av de där kvällarna.
  Några egna Vildsint har jag egentligen inte kvar att sälja…

  Men det lär bli en Vildsint II och vi har en del nya idéer och planer, så, kanske nästa år?Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: