h1

Silvermedalj…

september 2, 2010

…ELLER I ALLA fall ett diplom och en andraplats blev det för Astrid Lindgrens Näs och våra utsända medarbetare vid regionfinalen av Stora Turismpriset i Malmö idag. Men vi hänger inte läpp för det, för vi har redan fått så många guldmedaljer under sommaren – nämligen av våra besökare, som ofta talat om för oss att de varit supernöjda med besöket på Astrid Lindgrens Näs.

Det här var andra året i rad som vi kom tvåa i regionfinalen och vi känner oss hedrade över att överhuvudtaget bli nominerade. Trots allt är vi ett av arton besöksmål i Sverige som nått så långt, trots att konkurrensen är stenhård från alla turistanläggningar som finns runtom i landet. 0ch finare belöning än våra gästers beröm lär vi nog ändå aldrig kunna få; det är ju dom vi finns till för!

En inspirerande dag med intressanta föreläsningar och kontaktskapande mingel i Malmö blev det för våra fina medarbetare Tobbe Persson, Charlotta Lindkvist och Angelica Karlsson (bilden ovan).

I morgon, fredag, börjar universitetskursen på 15 poäng, ”Att skriva barnlitteratur”, här på Astrid Lindgrens Näs. Tillsammans med Linnéuniversitetet fortsätter vi långsamt men säkert bygga upp vårt kunskapscenter i Vimmerby. 0ch för övrigt även med Linköpings universitet, där samarbetet handlar om utomhuspedagogik och just idag innehöll ett möte med referensgruppen för NCU (Nationellt Centrum för Utomhuspedagogik) med intensiva och goda diskussioner om framtida utvecklingar och strategier. Det är spännande med utveckling!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: