h1

Skarpt läge i ladan

augusti 26, 2010

SUCCÈN FORTSÄTTER FÖR vår nya Snickarlada, där Tord och Sophie har huserat hela sommaren. Nu sjunger den på sista versen för i år, men fortfarande är det skarpt läge, om man kan uttrycka det så.

Igår hade vi en första utvärdering av aktiviteterna i Snickarladan. Ingen av oss hade förväntat den anstormning som det faktiskt har varit – vissa dagar har hundratals människor trängts i ladan och tittat på, medan några få lyckligt utvalda fått slöjda med riktigt skarpa knivar och färskt trä.

Där har också problemet varit, alltså att efterfrågan är större än våra möjligheter att tillgodose den. Men det är ett positivt problem som ger oss styrka och möjligheter inför nästa sommar.

Typiskt nog blev vårt möte avbrutet – eftersom ett antala familjer propsade på att få besöka just Snickarladan och prompt ville ha ”drängen” Tord som handledning. Trots de senaste dagarnas regnväder och höstens försök att bita sig fast, har vi glädjen att möta många besökare ännu varje dag.

Jo, en sak till hann vi bli överens om på utvärderingen. Tord Johansson, Sophie Lindh och vår pedagog och utställningsproducent Anneli Karlsson har gjort ett fenomenalt bra jobb i sommar. Liksom vår tekniker Tobbe Persson, som fixade i ordning denna underbara och publikvänliga miljö i våras!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: