h1

Klåfingriga chefer…

maj 25, 2010

…SKA MAN PASSA sig för, tydligen. Sådana här lappar sitter nu uppe lite varstans i den gamla prästgården här på Astrid Lindgrens Näs, eftersom jag har svårt att hålla fingrarna i styr!

Vår sommarutställning ”Trähyss” tar nu alltmer form. Den här bilden är från ett av rummen där vi kommer att ställa ut fantastiska slöjdade skulpturer och figurer av Agne Lindblad från Södra Vi och den världsberyktade Döderhultarn från Oskarshamn.

Tobbe Persson och Anneli Karlsson kämpar nu mot tidsplanen och bygger så det står härliga till. ”Trähyss” kommer att bli mycket lekfullt och fantasieggande – inte bara de gamla figurslöjdarna finns med i utställningen, utan även nutida, spännande konstnärer som Karl Chilcott, Pecka Söderberg, Annika Löb Mossberg, Lars Agger  med många flera. 

Snickarladan har jag redan berättat om och häromdagen fick vi in en riktigt fin gammal hyvelbänk – så snart är det dags för både barn och gamla att börja slöjda, allt i Emil i Lönnebergas efterföljd!

Den 5 juni inviger vi ”Trähyss”, kl. 12.30 med att resa den fantasieggande ”Katedralen” intill Sockerdricksträdet och kl. 13.00 med tal av bl.a. Ulf Färnhök, ordförande i Kalmar Läns Hemslöjdsförening.  

Boka genast nu i din almanacka. 5 juni, som sagt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: