h1

Lindkvist, Sjöström, Messing & Astrid

maj 19, 2010

IDAG BLIR DET några i all hast spridda skurar och länktips i den här bloggen.För det första: en liten länk till Radio Kalmars inslag om Bokbytardagen här på Näs i morgon. Klicka HÄR och lyssna till vår marknadsförare Charlotta Lindkvist, som berättar mer (inslaget börjar cirka 12 minuter in i programmet).För det andra: grattis till våra vänner på Kulturhuset i Stockholm, som välförtjänt hamnar på andra plats i listan över Sveriges mest besökta turistmål, endast förbisprungna av Liseberg i Göteborg (som för övrigt också är våra vänner). Läs mer HÄR på Erik Sjöströms blogg. Eric är kulturhuschef och ledamot av Astrid Lindgrens Näs styrelse.

För det tredje: Stort grattis till Ulrica Messing, som blir ny styrelseordförande i vårt grannföretag Astrid Lindgrens Värld AB – och lika stort grattis till företaget, som ju öppnade parken för en vecka sedan (med fullt av besökare redan från början!). Ulrica Messing har varit statsråd i tio år och arbetar numera bland annat med inredning och design, inte minst i det småländska glasriket. Läs mer HÄR på Astrid Lindgrens Världs hemsida.

För det fjärde: idag kom inbjudan till presentationen av boken Astrid Lindgrens världar i Vimmerby – en studie om kulturarv och samhällsutveckling, som producerats av Centrum för Kommunstrategiska studier vid Linköpings universitet. Pressmeddelandet kan du läsa HÄR. Den stora presentationen i Vimmerby äger rum den 26 maj kl. 18.00 här på Astrid Lindgrens Näs (föranmälan krävs) och det blir minsann spännande. Bland annat så ställs frågan: Är Astrid Lindgren för stor för Vimmerby? En grundlig genomlysning av debatter, åsikter och utvecklingen i kommunen är utlovad!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: