h1

Glad Påsk (i väntan på Eskil…)

april 1, 2010

 

PÅSKLUNCH OCH HÄRLIGT mycket folk i kaféet i Paviljongen idag. Snart är snön borta och sommarsäsongen bankar på dörren. 

Idag har vi bland annat haft ett av flera kommande möten med hotellägare i stan. Vi känner nog alla att Astrid Lindgrens Näs växer till sig som resmål successivt och att vi kan hitta många sätt att ta tillvara det stora intresset för Astrid Lindgrens liv och gärning.

tisdag den 6 april kommer Sveriges jordbruksminister Eskil Erlandsson (bilden) på besök till oss. Centerpartiet har anordnat en intressant kväll för allmänheten om landsbygdens utmaningar och möjligheter, där kommunalrådet i Vimmerby, PerÅke Svensson, och jordbruksministern är huvudtalare.  Jag ska också berätta lite om hur vi arbetar med uppbyggnaden av ett kulturcentrum i en liten kommun som Vimmerby.

Jag hoppas också få möjlighet att visa ministern runt i vår häftiga utställning om Astrid Lindgren och dessutom göra ett besök i Astrids barndomshem här på Näs – varje regeringsledamot borde ha det med i sin erfarenhetsbank, tycker jag minsann!

På tisdag kl. 18.00 är alla och envar välkommen till denna öppna tillställning. Lite mingelmat av närproducerat slag varslas det om också! Läs centerpartiets annons här!

Glad Påsk tills dess!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: