h1

Småländska landskap

mars 30, 2010

KNAPPT HINNER VI landa från den hektiska TUR-mässan i Göteborg, förrän det är dags att inviga nästa utställning här på Astrid Lindgrens Näs.

Tobbe och Anneli har ägnat hela dagen åt att röja och montera i Paviljongen, där vi från och med i morgon visar utställningen Småländska landskapen väldigt fin samling verk, där nutida småländska konstnärer visar sina tolkningar av det landskap som omger oss här i Småland. Det blir både måleri, grafik, skulptur, film och fotografi.

Utställningen är producerad av konstkonsulenten Anneli Berglund i Kalmar, i samarbete med Kalmar konstmuseum och Virserums konsthall. Eftersom vi saknar en tillfällig utställningshall, så hänger vi denna fina utställning på de öppna väggytorna i Paviljongen och så här långt ser det mycket lovande ut.

I morgon, onsdag, är det vernissage klockan 19.00. Då berättar Anneli Berglund om utställningen och alla intresserade är förstås välkomna.

Konstverken finns sedan till beskådande fram till 30 maj. Och jag vill påpeka att det är helt gratis att besöka Småländska landskap!

Varför inte passa på i påsk? Och varför inte kombinera med vårt påskerbjudande i kaféet?

Välkomna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: