h1

Montersnack

mars 27, 2010

PÅ TUR 2010 träffar vi enormt mycket folk! Under lördagens övningar blev jag nog mest glad över det par som berättade att de förra året besökte Astrid Lindgrens Näs tidigt på morgonen innan vi hade öppnat och då bums bestämde sig för att lägga även årets semester till Vimmerby – just för att hinna se alla våra utställningar och gå en guidad tur i Astrid Lindgrens barndomshem!

Nästan alla besökare på TUR-mässan har hört talas om Vimmerby och många, många planerar att resa tillbaka. Både Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby Turistbyrå och vi själva ägnar hela dagarna åt att göra reklam för Vimmerbys hotell, restauranger, butiker och sevärdheter. Att stå i Astrid Lindgrens Näs monter innebär att vi gör lika mycket reklam för Virums älgpark, Åbro/Brygghusets restaurang, Stadshotellet och Björkbackens karaktärshotell som vi saluför våra egna faciliteter. Våra argument om att besökare borde stanna både en och två nätter verkar falla i mycket god jord och det ger oss mycket energi!

Och som du ser på bilden ovan så blev vår monter en oas för besökarna, där de kunde sjunka in i en atmosfär av skapande i Astrid Lindgrens anda.

Jag undrar hur många vi tillsammans egentligen har pratat med och lockat till Vimmerby? Jag tror faktiskt att vi lätt kan räkna dem i tusental den här hektiska mässan….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: