h1

Tack för i år!

december 28, 2009

ÅR 2009 LÄGGS snart till handlingarna och glädjande nog kan vi blicka tillbaka på nytt publikrekord för vår del! De senaste dagarna har vi passerat 30.000 registrerade besök under året – och då är ändå många tusen kafégäster utanför den statistiken.

För tre år sedan fanns ju inte Astrid Lindgrens Näs i den skepnad vi idag har. Barndomshemmet och Boa räknade några tusen spontanbesök av specialintresserade, men någon organiserad besöksverksamhet fanns inte i området. Desto gladare är vi nu att alla besökare och vår publik bekräftade det behov som vi trodde fanns – nämligen att man ville komma till Astrid Lindgrens alldeles äkta barndomsmiljö och där få ta del av hennes historia, samt själv uppleva den miljö som inspirerade henne.

Tack alla som besökt oss – hjärtligt välkomna åter 2011 och varför inte då ta med er ytterligare en eller två gäster? Efter nyår har vi öppet 2-3 januari samt 6 januari kl 11.00-15.00. Därefter ordinarie öppettider onsdagar-söndagar 11.00-15.00.

I avvaktan på nyåret och på att jag blir mer aktiv på bloggen igen kan ni följa Vimmerby kommuns webkamera med utsikt från Rådhuset på Stora torget och bland annat njuta av den fina granen!

Gott Nytt År!

Annonser

2 kommentarer

  1. Du menar väl att det är 2009 som snart läggs till handlingarna, eller är detta en framtidsvision?


    • Sorry Anders, jag hade lite väl bråttom in i framtiden där… God fortsättning på 2010 nu då i alla fall! 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: