h1

Fullt hus med Elsie

oktober 29, 2009

ElsieJ 003SÅ KUL ATT vår filmsal i Paviljongen igår var nästan helt fullproppad av åhörare, när författaren Elsie Johansson berättade om sina böcker!

Det var i vår serie Onsdagskvällar – som vi arrangerar tillsammans med biblioteket i Vimmerby – som Elsie framträdde. Hon inledde med att berätta om sin kontakt med Astrid Lindgren, som inleddes med ett brev från Astrid efter att Elsie debuterat 1979.

– Jag kunde inte riktigt tro att det verkligen var från Astrid Lindgren, den stora författarinnan, berättade Elsie som i svarsbrevet till Astrid berättade om sin tvekan.

Varpå Astrid i sitt nästa brev skrev: ”Här kommer ett brev till den riktiga Elsie Johansson från den riktiga Astrid Lindgren!”.

ElsieJ 001Det är inspirerande att så många besökare kommer till Astrid Lindgrens Näs under våra författarkvällar. Fler och fler har också förstått att kaféet är öppet innan, så att man kan komma i stämning med en kopp kaffe och en kvällsmacka eller bärpaj.

Gensvaret sporrar oss inför nästa år, då vi hoppas kunna presentera flera spännande namn. Men det återkommer jag till. Håll utkik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: