h1

Gott gott gott, Bäst i stan, Toppenbra

oktober 16, 2009

IMG_2555PÅ TEMAT ”SKRYT om oss själva” hittar vi på sajten rejta.se tre betygsättningar på vårt Astrid Lindgrens Näs – och de har alltså ovanstående rubriker!

Rejta.se (namnet kommer från engelskans ”rating”) är en sajt som gemene man kan använda för att plussa eller dissa besöksmål eller företag man besökt. Jag tror att det här i framtiden kommer att bli en viktig ”konsumet-wikipedia”, alltså ett konsumentkontor bemannat av allmänheten.  

Det innebär skärpta krav på restauranger, hotell, biografer, nöjesanläggningar och inte minst turistmål och besöksmål. För här fäller faktiskt folket sin dom. Än så länge är det, som synes, få personer som skrivit – men tänk när man kan jämföra snittbetyg bland tusentals besökare! Ve den hotellägare eller det kulturcentrum som sackar efter då.

En liknande betygsättning finns förresten i en lokal variant på Vimmerby Turistbyrås nya hemsida. Min blygsamhet förbjuder mig att ens antyda att vi ligger i topp där också, med fem stjärnor…

Här är länken till rejta.se och sidan med omdömena om Astrid Lindgrens Näs. Kom hit i helgen och testa själv, vet jag! Gå någon av våra utställningar, ta en kaffe eller lunch, njut av hösten utanför det inglasade kaféet!

Väl bekomme och trevlig helg!     

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: