h1

Tillbaka från Sveriges största kulturvimmel

september 27, 2009

Bokmässan 001SÅ HAR JAG åter landat i Vimmerby, efter några dagar med möten, intryck, seminarier och åter möten på Bok & Bibliotek i Göteborg.

Täta besök på Barnens torg, spaning efter var vi möjligen skulle kunna ha monter nästa år (jo, vi funderar faktiskt lite på det) och hörvärda seminarier med bland annat Lennart Hellsing, Pija Lindenbaum och Ulf Stark har stått på programmet. Plus en massa spontana möten med olika förlagsmänniskor,  författare och gamla bekanta.

Nu väntar en arbetsvecka med bland annat nya möten, exempelvis hos landshövdingen Sven Lindgren i Kalmar, referensgruppen för Nationellt Centrum för Utomhuspedagogik i Vimmerby samt månadens marknadsmöte med vår marknadsförare Charlotta.

Och på onsdag kl 19.00 är det en extrainsatt onsdagskväll här på Astrid Lindgrens Näs, där översättaren Anna Matsson berättar om sitt spännande och ovanliga arbete med att översätta Pippi Långstrump till khmer, det vill säga språket i Kambodja. Läs mer om det på vår hemsida eller på vår medarrangör Artsnordicas hemsida. Och framförallt – kom hit och lyssna! fri entré!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: