h1

Planering makes the world go round

september 8, 2009

PlaneringRÄKNEDOSA, DIVERSE PM och god fantasi är A och O när vi nu kastar oss rakt in i höst- och vintersäsongen.

I morse satt jag, vår receptions- ansvariga Jenny Eklund och kaféansvarige Federico Sanchez i möte för att hitta nya vägar att utveckla verksamheten under off-season. Det handlar om att peta i detaljer, vässa organisa- tionen och kreativt hitta på nya ”produkter” för den publik som finns här i närområdet och som är vår främsta publik utanför högsäsong.

Det handlar förstås också om att effektivisera, spara pengar och se över våra inköpsrutiner och vårt sortiment.

Jenny och Federico kom med varsin lista på saker som kan förbättras och diskussionen blev bra och framåtinriktad. Vi är ju fortfarande en mycket ung organisation och vill verkligen utveckla vår roll som en mötesplats här i regionen.

Bland de lustfyllda förslag som kom upp fanns etablerandet av en Äppelkakans dag någon helg senare i höst (med tävling!) och skapandet av en vänförening, Astrid Lindgrens Näs vänner, något som inte är helt ovanligt i musei- och utställningsvärlden.

På Facebook finns vi redan, som ni kanske vet. På mindre än en vecka har vi över 150 vänner där – inte dåligt. Klicka på länken här så kommer du till Astrid Lindgrens Näs-gruppen på Facebook.

Är det något du som läser här tycker att vi ska tänka på, eller något förslag till programpunkt eller evenemang som du saknar – tveka inte att skriva det i en kommentar här på sidan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: