h1

Budgetar och utvärdering

december 4, 2008

DE SENASTE DAGARNA har präglats av budgetarbete och utvärdering av oss själva. I morse hade vi en förlängd förmiddagsfika och gick igenom vårt vinterprojekt Jul i Bullerbyn . Mina medarbetare är med fog stolta över vad de åstadkommit, men vill samtidigt så mycket mer – och allt vi hade tänkt oss kunde vi faktiskt inte genomföra på grund av brist på tid och resurser.

Ibland skulle jag önska att vår publik, dvs våra besökare, fick höra med vilken entusiasm våra få medarbetare går in i projekten och vilken stark vilja de har att hela tiden förbättra våra utställningar och vårt utbud! Mötet i morse slutade faktiskt med att vi började planera nästa vinters temautställning – då, ni!

IMORGON FREDAG HAR vi styrelsemöte i bolaget Astrid Lindgrens Näs AB. Mötet äger rum i Stockholm och för första gången samlas vi på Kulturhuset vid Sergels torg. Kulturhuschefen Eric Sjöström sitter i vår styrelse och det kan vara dags för oss att kika in i hans framgångsrika verksamhet också. Men det egentliga skälet är att vi den här gången inte hinner ses på något annat ställe än just i Stockholm, av rent praktiska skäl således. Bonusen är att få vara på Kulturhuset, som varit en av mina oaser i Stockholm sen lång tid tillbaka!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: